Hoofd‎ > ‎Evenementen‎ > ‎2014‎ > ‎

2014-03-21 Fiets en Stap mee

Ga jij ook wel eens met de auto naar de bakker, voor slechts één brood en vier pistolets? Of rij je ook wel eens met je wagen naar vrienden of familie, slechts enkele kilometers verderop?

Je bent niet alleen: een Vlaming legt per jaar gemiddeld 450 kilometer af aan korte autoritten (dat zijn ritten tot 5 kilometer). Niet echt goed voor je gezondheid, het milieu of de portemonnee. En daar willen wij iets aan doen. 

Schrijf je in en houd van 21 maart tot 21 april je fiets- en wandelverplaatsingen bij in een logboekje of op deze website. Stel je persoonlijk streefdoel op, strijd tegen vrienden en krijg een overzicht van wat je al bereikt hebt. Bovendien maak je kans op een leuke prijs! Zo willen we je mobiliseren om bewuster om te gaan met je verplaatsingsgedrag.

Vraag nu nog je gratis flyer, affiche en kilometer boekje aan en begin ermee op 21 maart.

Maak een account aan op deze website en wordt lid van onze groep.

Izegemnaren die hun kilometers liever in een "boekje" invullen, kunnen we een boekje gratis cadeau doen die ze ons op 21 april kunnen terugbezorgen op de Rommelmarkt Bosmolens. Wie weet val je in de prijzen. In mei wordt er namelijk onder alle deelnemers (ook van buiten izegem) een tombola gehouden tussen alle inzendingen (kilometerboekjes) en valt er het een en t'ander te winnen.