Hoofd‎ > ‎Evenementen‎ > ‎1989‎ > ‎

1989-06-16 Wijk Achter de Kerk met nieuwe stunt op batjes

In samenwerking met St.Pietersstraatje en De Weekbode

Wijk Achter de Kerk met nieuwe stunt op batjes

De wijkraad "Achter de Kerk" blijkt zijn bedoeling om de wijkbewoners het vroegere (en vergane) feestpeil terug te bezorgen werkelijk waar te maken. Na het succes met de Kerstman, waarbij aan de oudste wijkbewoners werd gedacht, werd in allerijl een hulpaktie op het getouw gezet ten behoeve van de brandslachtoffers in de Groeningestraat. Het grote offensief kwam natuurlijk met het heroprakelen van de jaarlijkse kermiskoers, niet meer op maandag maar nu op vrijdag 1 september en dit voor internationale liefhebbers. Door het enorme succes en de medewerking bij de voorafgaande activiteiten kan de wijkraad met de Batjes nu aan alle wijkbewoners en sympatizanten een goedkope barbecue aanbieden, voorafgegaan door een gratis aperitiefconcert verzorgd door organvirtuoos Roger Verkempinck.

Er wordt vooral gerekend op mensen die op 18 juni naar de stembus moeten voor de Europese verkiezingen en dus samen met moeder de vrouw (eventueel kinderen) lekker kunnen genieten van de Batjes zonder aan eigen keuken te moeten denken. Het aperitiefconcert vangt aan om 11 uur en de barbecue start vanaf 12u30. Voor de spotprijs van 200 fr. serveert barbecuespecialist Marc Berlmont u vier stukken vlees, groenten en brood. Het lekkere aperitief krijg je gratis van het wijkkomitee. Het volledig gebeuren vindt plaats op de terrassen van café's Heidelberg en 't Doolkruydt. Bij slecht weer verhuizen we naar zaal Nele. 

De inschrijving gebeurt door onderstaande bon in te vullen en terug te bezorgen bij de bestuursleden of in café Heidelberg, St. Pietersstraat 6 te Izegem. (Shaky)